Cautare

3757 de rezultate pentru "arhiva 2006" (2.99 secunde)
Intr-un interviu acordat postului de televiziune TVR Cluj, in decembrie 2012, Miceal Ledwith, fost consilier al Papei Ioan Paul al II-lea, unul din oamenii care au avut acces la cei 230 de kilometri de rafturi cu carti din arhiva bibliotecii Vaticanului si fost membru al Comisiei Teologice Internationale, a facut o declaratie socanta:
Arhiva internetului pastreaza numeroase fotografii cu presedintele Romaniei, Traian Basescu, in ipostaze care mai de care pline de entuziasm de la diverse reuniuni cu minoritatea rroma.
Dosarul imobilului din Mihaileanu a disparut din arhiva Primariei. Surse din primarie citate de Jurnalul National sustin ca aceste acte ar fi disparut atunci cand Traian Basescu a plecat de la Primaria Capitalei, in anul 2004.
S-ar putea ca acestea sa mai existe la ministerul rus al apararii, sau intr-o alta arhiva, dar sa fie inca secrete.
Steiner a fost angajat activ si in politica, iar in 1890, a lucrat la Weimar, la arhiva Goethe, ocupandu-se de latura stiintifica a acestuia.
Intre timp au iesit la iveala, pe cai ocolite, si documentele din arhiva KGB care fac referire la operatiunile de recuperare si a fost gasit si un martor, in persoana fostului lucrator KGB Pavel A.
Pe internet nu am gasit aceasta motivatie, care exista in arhiva Consiliului Local Calarasi. In schimb, tot navigand pe internet, am gasit o poveste incalcita, de fapt o polemica din anul 2017, cand Ministerul l-a anuntat prin fax pe Constantin Tudor ca nu mai este inspector general.
Ziarul de Iasi continua seria IMAGINI DE ARHIVA cu o noua fotografie de colectie, din 1992. Personajul este unul controversat, care si-a pus in mod clar amprenta pe politica ieseana si chiar nationala, fiind un apropiat al lui Ion Iliescu, in toti anii '90:
Pentru ca oamenii, care lucreaza acolo si sint platiti pe banii contribuabilului, vin cu tot felul de grafice, sinteze, statistici care ne arata ca e tot mai bine, pe cind, daca se consulta o arhiva de ziar, se constata niste chestii care doar pe la Botosani se intimpla.
Si cautand in arhiva foto ceva poze de sezon, ce sa vezi? Pai anul trecut, prin campania electorala, cand nici nu incepuse sa miroasa a iarna si politicienii nostri alergau de colo-colo, facand pe Mosi Nicolaii si Mosi Craciunii aterizati inainte de soroc pe la copiii nimanui.
Din vreme in vreme, vom mai afla cate baxuri de dosare au mai ajuns de la SRI in arhiva Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii.
Sa fie adevarat, oare, ca timpul nu face decat sa duca minciunile la arhiva pentru a fi, ulterior, studiate de istorici?
Tare mi-e teama ca, din informarile din arhiva Securitatii, vor ajunge doar acelea care contin stersaturi. In lipsa unei legislatii precise si clare, cu un organism de cercetare uneori prea zgomotos si mai ales politizat, ceea ce va permite trocuri, actiunea aceasta, asteptata de mult, va esua.
Marea manipulare, zisa si Dosariada, ar lua sfarsit daca, de exemplu, Serviciile Secrete ar catadicsi sa ne spuna daca toate dosarele din arhiva au fost desecretizate si trimise la CNSAS.
El pare sa isi aminteasca intr-o conferinta de presa, la concurenta cu congresul PNL, despre existenta pe undeva a unui biletel la Cotroceni in arhiva...
Cum el citeste rapoarte ale serviciilor de informatii, care monitorizeaza toti cetatenii romani care conteaza, folosindu-se de arhiva lor, tot asa si presa scrie, fotografiaza, pastreaza in memoria ei profesionala toate aceste declaratii.
Drept urmare, vor solicita institutiilor detinatoare de arhiva - adica SRI si SIE - reverificarea prelatilor BOR, desi, conform legii, acestia sunt verificati doar la cerere, dupa ce ocupa functia respectiva, nu din oficiu.
ieftini, prefacuti, fara substanta Pe Pittis nu l-a cautat nimeni la dosarele de securist prin arhiva CNSAS. El nu si-a fabricat imaginea in ziare, din telenovele conjugale si declaratii mitocanesti.
Putem oricand sa spicuim din ceea ce avem in arhiva noastra, dar am spus ca e mai corect sa venim cu informatii exacte, pentru ca e mai bine sa nu dai motive de indoiala asupra a ceea ce scrii.
Chiar daca domnul Mircea Dinescu afirma ca se mai pot gasi probe in dosarele celor turnati de indivizi care astazi ne dau lectii de moralitate, tare mi-e taeama ca vor cadea doar capetele pe care cei care au gestionat pana acum arhiva doresc sa le scoata din "jocul politic".
google-analytics.com